Un bărbat a murit după ce s-a aruncat în faţa metroului la staţia Crângaşi din Capitală

Postat la 26 iulie 2014 40 afişări

Un bărbat a fost lovit de metrou, sâmbătă, la staţia Crângaşi. Potrivit primelor informaţii, bărbatul s-a aruncat pe linie când trenul a ajuns în dreptul său. Bărbatul a fost scos de sub garnitura de tren şi dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a decedat din cauza multiplelor traumatisme suferite, a declarat pentru MEDIAFAX şeful Unităţii de Primiri Urgenţe de la SUUB, Andrei Georgescu.

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat în faţa metroului la staţia Crângaşi din Capitală

 Potrivit medicului Andrei Georgescu, bărbatul a fost adus la spital în stare foarte gravă, iar la scurt timp acesta a decedat.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat pentru MEDIAFAX că după ce a fost scos de sub garnitura de tren, bărbatul a fost resuscitat şi dus la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, în stare foarte gravă, intubat, cu semne vitale slabe.

Bărbatul avea multiple fracturi şi traumatisme, întrucât au trecut peste el mai multe vagoane ale garniturii de metrou, a precizat Opriţa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-barbat-a-murit-dupa-ce-s-a-aruncat-in-fata-metroului-la-statia-crangasi-din-capitala-12982731
12982731
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.