Un album live al lui Whitney Houston va fi lansat în noiembrie

Autor: Florin Badescu Postat la 17 septembrie 2014 23 afişări

Un album şi un DVD care vor conţine o serie de evoluţii live ale cântăreţei Whitney Houston vor fi lansate în noiembrie, la trei ani după tragica dispariţie a artistei americane, a anunţat marţi producătorul ei, Clive Davis, citat de AFP.

"Ea a fost fără nicio îndoială una dintre cele mai mari cântăreţe din lume şi era unică", a declarat celebrul producător muzical pentru postul de televiziune NBC.

Cu această ocazie, Clive Davis a dezvăluit că noul material discografic, intitulat "Whitney Houston Live: Her Greatest Performances", va fi lansat pe 10 noiembrie.

Whitney Houston, celebră atât pentru cântecele ei de dragoste, cât şi pentru scandalurile generate de dependenţa ei de droguri, a fost găsită decedată pe 11 februarie 2012, în cada unei camere de hotel din Beverly Hills, la vârsta de 48 de ani, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy. Autorităţile americane au considerat că moartea ei a fost accidentală, fiind cauzată de consumul de cocaină şi de o maladie cardiacă.

Whitney Houston, născută pe 9 august 1963, a dominat scena muzicală pop şi soul a anilor '80 şi '90, vânzând aproximativ 170 de milioane de discuri şi fiind supranumită "Vocea". Ea s-a lansat şi în cinema, jucând alături de Kevin Costner în filmul "Bodyguard" (1992), pentru care a înregistrat o nouă versiune a piesei "I Will Always Love You" (Dolly Parton, 1974), care a devenit extrem de populară. Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa The Beatles. Lista ei de premii include, printre altele, 6 Grammy, 2 Emmy, 30 Billboard Music Awards şi 22 American Music Awards.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ALBUM,
WHITNEY HOUSTON,
LANSARE
/actualitate/un-album-live-al-lui-whitney-houston-va-fi-lansat-in-noiembrie-13287485
13287485
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.