Un adolescent de 15 ani a devenit vedetă după ce a postat mai multe fotografii pe Instagram

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 27 iulie 2014 166 afişări

Ryan Parilla are doar 15 ani, dar atunci când vine vorba de fotografii este considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri artişti. A ridicat o cameră pentru prima oară la vârsta de şapte ani, fotografiind diverse obiecte din casă. Nu avea niciun fel de experienţă, însă cu timpul şi-a dezvoltat un stil propriu. 

 

Câţiva ani mai târziu, părinţii i-au cumpărat o cameră DSLR, însă aparatul s-a dovedit prea greu de utilizat. Tatăl lui Ryan i-a spus că singura metodă prin care poate ajunge un fotograf desăvârşit este să urmeze cursuri, însă acesta a refuzat, iar interesul pentru poze a început să dispară, relatează Business Insider.

 

Totul s-a schimbat, însă, în ziua când sora sa a primit un iPod Touch cu aplicaţia Instagram. Parilla a făcut un cont şi a început să posteze sute de poze.

 

Tânărul a învăţat în cele din urmă cum să folosească şi camera DSLR şi s-a înscris într-o comunitate de artişti din New York. Parilla a început ulterior să vândă printuri ale pozelor sale şi a făcut un business din pasiunea sa. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-adolescent-de-15-ani-a-devenit-vedeta-dupa-ce-a-postat-mai-multe-fotografii-pe-instagram-12986264
12986264
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.