UMILITOR pentru România! Un primar va depune jurământul către ţară în PUŞCĂRIE! „”Jur sa respect Constitutia si legile tarii ”

Postat la 09 iunie 2016 3075 afişări

UMILITOR pentru România! Un primar va depune jurământul către ţară în PUŞCĂRIE! „”Jur sa respect Constitutia si legile tarii ”

Locuitorii din Baia Mare, Braşov, Craiova, Râmnicu Vâlcea şi alte localităţi şi-au bătut joc de Constituţia şi legile ţării alegând primari cu probleme penale. Ca umilinţa să fie supremă, primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, va depune jurământul în puşcărie.

Aşa sună jurământul: “Jur sa respect Constitutia si legile tarii si sa fac, cu buna-credinta, tot ceea ce sta in puterile si priceperea mea pentru binele locuitorilor comunei (orasului, judetului). Asa sa-mi ajute Dumnezeu.” (Juramantul poate fi depus si fara formula religioasa.)

George Scripcaru la Braşov arestat pentru luare de mită, Olguţa Vasilescu la Craiova arestată pentru luare de mită, Cătălin Cherecheş prins în flagrant pentru luare de mită cum pot pronunţa jurămăntul că vor respecta „Constitutia si legile tarii”? Chiar nu le este ruşine!

Pentru Cătălin Cherecheş autorităţile de la Baia Mare vor organiza un spectacol grotesc. Toţi consilierii locali vor fi îmbracaţi în autobuze şi duşi la puşcărie pentru a organiza o şedinţă de consiliu local în care primarul ales să depună jurământul. Drapelul Românie, Drapelul oraşului, vor fi duse după gratii pentru ca primarul să-şi poată bate joc de un jurământ către România!

Cititi mai multe pe www.romanibuni.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/umilitor-pentru-romania-un-primar-va-depune-juramantul-catre-tara-in-puscarie-jur-sa-respect-constitutia-si-legile-tarii-15454124
15454124
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.