Umilinţă fără margini pentru o supravieţuitoare Colectiv.De ce a fost concediată tânăra

Postat la 01 mai 2016 33193 afişări

Umilinţă fără margini pentru o supravieţuitoare Colectiv.De ce a fost concediată tânăra

O tragedie care a lăsat în urmă 64 de familii îndoliate şi altele care se luptă cu suferinţele tinerilor cu arsuri grave nu a fost un necaz suficient de mare şi pentru un patron bucureştean. Bărbatul a avut un comportament inexplicabil faţă de angajata sa, o tânără care s-a aflat în noaptea fatidică de 30 octombrie în clubul Colectiv.

A scăpat cu viaţă din infern, dar a trăit o umilinţă fără margini. Corina Gabriela Ioniţă, una dintre tinerele care se afla la concertul trupei "Goodbye to Gravity", a lipsit mult de la slujbă după tragedie. A fost transportată la un spital din Marea Britanie, unde s-a recuperat, însă urmele incendiului i-am mai rămas pe braţe. Angajata unei case de amanet, Corina a trecut prin momente cumplite când s-a întors la serviciu.

Tânăra a povestit că şefului ei nu prea i-a picat bine că a fost obligat prin lege să-i plătească concediul medical prelungit.

Nemulţumirile bărbatului au atins punctul culminant înainte de Paşte când enervat că angajată ar fi sunat să afle care este programul de sărbători, s-a gândit că ar fi mai bine să o concedieze. Acest lucru a scos la iveală, faptul că tânăra era umilită constant de şeful ei. În loc să o compătimească, pentru tot calvarul şi rănile grave de pe mâini, lui îi păreau dizgraţioase braţele tinerei.

Cititi mai multe pe www.click.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sef,
refuz,
tanara,
tragedie,
angajata,
arsuri,
bucurestean
/actualitate/umilinta-fara-margini-pentru-o-supravietuitoare-colectiv-de-ce-a-fost-concediata-tanara-15279094
15279094
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.