ULUITOR: 39% din populaţie nu a utilizat niciodată Internetul

Postat la 05 octombrie 2017 57 afişări

România are cel mai scăzut procentaj de utilizatori constanţi de Internet din UE (48%), în timp ce 39% din populaţie nu a utilizat niciodată Internetul, iar peste 70% îl folosesc pentru Facebook şi alte reţele de socializare, în 2016, potrivit datelor CE, citate de Universitatea Româno-Americană.

ULUITOR:  39% din populaţie nu a utilizat niciodată Internetul

În ceea ce priveşte integrarea tehnologiei digitale în activitatea curentă a companiilor, mai puţin de 10% din firme utilizează tehnologia cloud şi mai puţin de jumătate dintre acestea sunt prezente pe web, conform datelor Comisiei Europene (CE), citate într-un comunicat transmis de Universitatea Româno-Americană.

România este singurul stat membru al UE şi al Grupului Statelor Central Europene şi Baltice (CEBS) care a depus o solicitare oficială pentru găzduirea unui Birou Extern al Organizaţiei Mondiale pentru Proprietate Intelectuală (OMPI), la Bucureşti, începând cu perioada 2018/2019.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.