Ultimul bilanţ al atentatului de la Ankara a ajuns la 37 de morţi

Postat la 14 martie 2016 110 afişări

Ultimul bilanţ al atentatului din capitala Turciei a ajuns la 37 de morţi, 71 de răniţi în spitale, informează Reuters care îl citează pe ministrul turc al Sănătăţii.

Ultimul bilanţ al atentatului de la Ankara a ajuns la 37 de morţi

Duminică noaptea preşedintele Turciei a afirmat că "Atacul sporesşte determinarea noastră de a lupta împotriva terorismului".

Un înalt oficial din cadrul securităţii a declarat pentru Reuters că explozia pare să fie cauzată de un atac cu maşină-capcană.

Atacul nu a fost revendicat, însă doi oficiali din cadrul serviciilor de securitate au declarat că primele elemente ale anchetei sugerează implicarea Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK), considerat de Ankara organizaţie teroristă, sau a unei frupări afiliate acestuia.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ultimul-bilant-al-atentatului-de-la-ankara-a-ajuns-la-37-de-morti-15106289
15106289
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.