LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Ultimele dezvăluiri din puşcărie ale lui Sorin Ovidiu Vîntu. Cine era trimisul lui, inclusiv la Băsescu

Postat la 21 noiembrie 2018 8665 afişări

Sorin Ovidiu Vîntu a dezvăluit din închisoare motivul pentru care în 2008 a dat dispoziţie prin intermediar ca 2 milioane de dolari să ajungă la Bogdan Olteanu pentru numirea lui Liviu Mihaiu în postul de guvernator al Deltei Dunării. Vîntu a fost audiat de Tribunalul Bucureşti prin videoconferinţă.

Ultimele dezvăluiri din puşcărie ale lui Sorin Ovidiu Vîntu. Cine era trimisul lui, inclusiv la Băsescu

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, care execută la Penitenciarul Rahova 10 ani de închisoare în urma condamnărilor definitive în dosarele Petromservice şi FNI, a fost audiat ca martor, miercuri, prin videoconferinţă, în dosarul în care este judecat pe fond Bogdan Olteanu, fost viceguvernator BNR şi fost preşedinte al Camerei Deputaţilor.

 

Sorin Ovidiu Vîntu şi-a nuanţat declaraţia dată la urmărirea penală împotriva lui Bogdan Olteanu, acuzându-i pe procurori că au deformat ceea ce omul de afaceri a susţinut în data de 28 iunie 2016 şi că avocata lui de la acea vreme a pus titlul „denunţ” pe respectivul document.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.