ULTIMĂ ORĂ: Situaţie fără precedent la BNR. ”E o telenovelă ce face BNR acolo. Nu are legătură cu realitatea”

Postat la 13 februarie 2018 786 afişări

În ultimul raport asupra inflaţiei, Banca Naţională Română (BNR) afirmă că preţul unui litru de lapte în Bucureşti este de 2,7 lei pe litru, o cifră care nu corespunde cu realitatea din supermarketuri. Potrivit platformei Monitorul Preţurilor, în Bucureşti nu se găseşte lapte mai ieftin de 2,8 lei pe litru, acela fiind preţul unui produs marca privată a unui magazin.

ULTIMĂ ORĂ: Situaţie fără precedent la BNR. ”E o telenovelă ce face BNR acolo. Nu are legătură cu realitatea”

„E o telenovelă ce face BNR acolo. Nu are legătură cu realitatea. La 2,7 lei litrul găseşti lapte la pungă cu termen de valabilitate de 72 ore, pe care trebuie să-l fierbi când ajungi acasă. În supermaketuri preţul unui produs brand propriu ajunge la 3,7 lei pe litru «ca popa»”, a spus Dorin Cojocaru, preşedintele Asociaţiei Patronale Ro­mâne din Industria Laptelui (APRIL).

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.