ULTIMA ORĂ! Se intorc NINSORILE si GERUL. Vezi ZONELE AFECTATE

Postat la 19 februarie 2019 917 afişări

Marţi continuă vremea caldă şi frumoasă, dar dimineaţa sunt condiţii de ceaţă cu burniţa în unele zone. Şi miercuri o să avem atmosfera caldă şi plăcută. Prin nord şi centru încep să se adune norii.

ULTIMA ORĂ! Se intorc NINSORILE si GERUL. Vezi ZONELE AFECTATE

Treptat se înteţeşte şi vântul, în special la munte, în Banat şi Transilvania, aşa că nivelul presiunii atmosferice va creşte, mai cu seamă în sud-vest. Temperaturile ajung chiar şi la 15...16 grade în Oltenia şi Muntenia.

Joi se mai răceşte puţin în jumătatea nordică, pe unde norii se înmulţesc. Ploile ajung, însă, abia în noaptea de joi spre vineri. În jumătatea sudică persistă vremea primăvăratică, iar maximele termice ajung la 13 grade în Lunca Dunării.

 

Ziua de vineri ne-aduce frig şi atmosferă închisă. Temperaturile scad accentuat în jumătatea nordică, dar ceva mai lent în sud. Precipitaţiile apar peste tot, domină ploile, însă nu vor lipsi nici ninsorile şi lapoviţa. Vântul devine tot mai insistent, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă, minimele termice coboară foarte mult. Aşteptam ger în nord, nord-est şi centru.

 

În Bucureşti, marţi, se anunţă altă zi frumoasă. În primele ore mai sunt condiţii de ceaţă, iar mai târziu avem soare şi vreme la fel de bună ca ieri. Schimbări apar doar în barometre: presiunea atmosferică scade sub normal.

 

Şi miercuri o să avem vreme însorită şi neobişnuit de caldă. Maximă este mai potrivită pentru un final de Martie decât pentru Februarie. Condiţii de ploaie vor fi în noaptea de miercuri spre joi.

 

Apoi norii se înmulţesc, vântul se înteţeşte, iar temperaturile scad uşor. Rămânem, totuşi, cu valori de primăvară.

 

Ziua de vineri ne-aduce schimbări tranşante. Se răceşte, vântul prinde putere, o să plouă, iar pe seară şi în noaptea următoare o să avem lapoviţă cu ninsoare, scrie stirileprotv.ro

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scadere,
ninsori,
ger,
temperaturi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.