ULTIMA ORĂ | Rezultatele autopsiei lui Astori au fost făcute publice! De ce a murit căpitanul Fiorentinei

Postat la 06 martie 2018 1296 afişări

Căpitanul Fiorentinei, Davide Astori, a murit din cauze naturale, decesul fotbalistului fiind provocat de un stop cardiac, potrivit concluziilor autopsiei efectuate, marţi, în Italia, informează agenţia ANSA.

ULTIMA ORĂ | Rezultatele autopsiei lui Astori au fost făcute publice! De ce a murit căpitanul Fiorentinei

Astori a murit în urma unui stop cardiac provocat cel mai probabil de bradiaritmie, o afecţiune ce presupune un puls anormal de scăzut, cu o frecvenţă de sub 60 de bătăi ale inimii pe minut. Sursa amintită notează că pulsul fotbalistului a scăzut, apoi inima acestuia a încetat să mai bată.

Autopsia a fost efectuată de către directorul centrului de patologie vasculară al Universităţii din Padova, Gaetano Thiene, şi de către profesorul de medicină legală din cadrul Universităţii din Udine, Carlo Moreschi.

Procuratura a semnat un ordin de eliberare a trupului neînsufleţit al fotbalistului. Miercuri, acesta va fi depus la centrul tehnic federal Coverciano, înmormântarea urmând să aibă loc joi.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.