ULTIMA ORĂ! Recompensa INCREDIBILĂ pe care Federaţia de Tenis i-a pregătit-o Simonei Halep după ce a devenit LIDER MONDIAL: ”E suficient pentru o fată sensibilă cum e ea”

Postat la 10 octombrie 2017 223 afişări

În finala de la Beijing, Halep o va întâlni pe Caroline Garcia, locul 15 WTA. Sportiva din Franţa a trecut în două seturi de Petra Kvitova, scor 6-3, 7-5.

ULTIMA ORĂ! Recompensa INCREDIBILĂ pe care Federaţia de Tenis i-a pregătit-o Simonei Halep după ce a devenit LIDER MONDIAL: ”E suficient pentru o fată sensibilă cum e ea”

Halep are procentaj de 100% în meciurile cu Caroline Garcia. Noul număr unu mondial i-a luat ambele meciuri sportivei din Franţa. În 2016, la Sydney, Halep a învins-o în trei seturi, 6-4, 2-6, 6-1, iar în acest an a învins-o la Toronto în două seturi, 6-4, 6-2.

Simona Halep a scris o pagină de istorie în tenisul feminin. Este prima sportivă din România care devine lider mondial şi este al 25-lea lider mondial din istoria WTA. George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, spune că în acest moment Halep este cel mai bun ambasador al ţării noastre, dar recunoaşte şi că forul pe care îl conduce nu are suficiente fonduri pentru a o recompensa pe Simona pentru performanţa reuşită la Beijing.

"E o zi emoţionantă pentru toată ţara. Avem un ambasaror al României în sportul mondial.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.