LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

ULTIMA ORĂ! Gigi Becali, ATAC TĂIOS la adresa Olguţei Vasilescu: ”Vai de capul ei!” Ce l-a scos din sărite

Postat la 19 octombrie 2017 408 afişări

Inaugurarea noului stadion din Craiova ar putea fi din nou amânată. Arena este în faza de obţinere a avizelor şi există sunt şanse mari ca meciul cu FCSB, de pe 29 octombrie, să nu se joace aici. Becali crede că ar fi în avantajul Craiovei.

ULTIMA ORĂ! Gigi Becali, ATAC TĂIOS la adresa Olguţei Vasilescu: ”Vai de capul ei!” Ce l-a scos din sărite

Lucrările la noul stadion din Craiova au depăşit demult termenul, iar inaugurarea a fost amânată de mai multe ori. Acum, oltenii erau sigur că primul meci oficial care se va disputa aici va fi cel cu FCSB, de pe 29 octombrie. Dar sunt şanse destul de mici ca arena să obţină toate avizele până la această dată.

Gigi Becali este şi el de părere că partida CS U Craiova - FCSB nu se va juca pe noua arenă. Şi spune că este în avantajul celor de la Craiova, deoarece presiunea ar fi fost mult mai mare pe ei: "Am înţeles că nu se va juca meciul pe noul stadion. Eu cred că e o decizie bună. Când joci cu Steaua e presiune mereu, dar acum, că s-ar fi inaugurat noul stadion, era presiunea şi mai mare. Şi era şi emoţie. Era o presiune în plus. Au gândit-o bine cei de la CSU", a spus Becali la Pro X.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.