ULTIMA ORĂ! Declaraţii SUPERBE făcute de Simona Halep după victoria cu Daria Kasatkina: ”Ştiţi ce am simţit înaintea meciului cu Şarapova?”

Postat la 06 octombrie 2017 1289 afişări

Simona Halep a trecut în viteză de sferturile turneului Premier Mandatory de la Beijing, în 69 de minute, cedând doar trei game-uri în faţa Dariei Kasatkina. A doua jucătoare a lumii s-a impus cu 6-2, 6-1, expediind 19 lovituri câştigătoare, cu 21 de erori neforţate. Avându-l pe Andrei Pavel în loja sa, Simona pare că a găsit ritmul perfect de concurs, echilibrul pe teren şi la nivel mental.

ULTIMA ORĂ! Declaraţii SUPERBE făcute de Simona Halep după victoria cu Daria Kasatkina: ”Ştiţi ce am simţit înaintea meciului cu Şarapova?”

După victoria de vineri, din sferturi, Simona vorbit despre jocul ei. "A fost un meci excelent. Cred că am jucat mult mai bine decât la Wuhan. Am schimbat tactica şi a funcţionat destul de bine. Mi-am făcut jocul. Am jucat solid, constant. Am muncit mult - cred că asta se vede acum şi mă face să am încredere în loviturile mele. Pot folosi bine direcţii diferite şi am şi forţă. Am servit bine astăzi, am început să simt jocul. Pentru că am încredere, simt că pot să controlez fiecare minge în parte. Ies pe teren pentru a lua fiecare minge în parte", a spus Simona, pentru site-ul WTA.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.