ULTIMA ORĂ: Clujul mai dă o lovitură importantă Bucureştiului! Emil Boc, dezlănţuit

Postat la 12 februarie 2019 938 afişări

Un mare turneu de tenis "răsare" în România, dar nu la Bucureşti. Toate detaliile planului pus la cale şi dezvăluirea lui Ilie Năstase

ULTIMA ORĂ: Clujul mai dă o lovitură importantă Bucureştiului! Emil Boc, dezlănţuit

România se apropie din ce în ce mai mult de momentul în care va organiza, la Cluj-Napoca, începând cu 2020, un turneu important din circuitul masculin profesionist. ProSport a aflat condiţiile care trebuie îndeplinite pentru aducerea competiţiei în ţara noastră, dar şi planul pus la cale de Ion Ţiriac şi Emil Boc, primarul clujean care, în ultima vreme, s-a apropiat enorm de fenomentul tenisistic din România.

Luni, la ProSport Live, Ilie Năstase s-a declarat optimist: "Din câte am înţeles, va fi un turneu de băieţi la Cluj, în sală", a dezvăluit primul lider mondial din istoria tenisului masculin.

Ar fi o nouă lovitură pe care Clujul o dă Bucureştiului, după ce în Ardeal s-au mutat multe dintre evenimentele sportive importante. Când vine vorba despre tenis, Polivalenta din Cluj e prima variantă fie că vorbim despre meciuri de Fed Cup, fie când sunt aduse în discuţie cele din Cupa Davis.

Discuţiile dintre Ţiriac şi Boc au început încă din toamna anului trecut şi au fost reluate la începutul lui 2019.

Miliardarul român va cumpăra licenţa pentru unul dintre cele patru turnee mari, de un milion de euro, pe care ATP-ul le va introduce în circuit începând cu anul viitor, va asigura finanţarea, iar Boc şi primăria pe care o conduce vor asigura sprijinul logistic. În acest moment, Clujul va pune la dispoziţie Sala Polivalentă, "casa" echipei de Fed Cup a României, iar edilul a promis că va construi, în preajma ei, alte patru terenuri impuse de forul mondial pentru a putea organiza un eveniment de asemenea natură.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
emil boc,
important,
lovitura,
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.