Ultima escrocherie de pe Facebook! Ce rişti dacă ţi se întâmplă asta pe reţeaua de socializare

Postat la 03 mai 2016 1515 afişări

Ultima escrocherie de pe Facebook! Ce rişti dacă ţi se întâmplă asta pe reţeaua de socializare

Probleme mari pentru cei cu conturi pe reţeaua de socializare facebook. Asta e ultima escrocherie care ţi s-ar putea întâmpla şi din cauza căreia poţi avea mari probleme. Un nou malware, care este întâlnit sub forma unor clipuri, face furori pe Facebook, fapt pentru care orice s-ar întâmpla nu da click pe link-urile ce apar ca un video postat pe reţeaua de socializare în care este tăguit un prieten, informează stiripesurse.ro.

De asemenea, se regăseşte şi sub forma unor mesaje trimise prin Facebook Messenger. Aşadar, conform yoda.ro, acest malware foloseşte titluri precum ‘My first video’, ‘My video’, ‘Private video’ sau o serie de caractere generate aleatoriu, iar odată ce ai dat click pe link ţi se spune ce plugin-uri ar trebui instalate pentru a vedea clipul. Dacă acela este instalat, wall-ul de pe Facebook este inundat cu clipuri false în care sunt tăguiţi prietenii.

Ciiti mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facebook,
retele sociale,
video,
probleme,
conturi
/actualitate/ultima-escrocherie-de-pe-facebook-ce-risti-daca-ti-se-intampla-asta-pe-reteaua-de-socializare-15280722
15280722
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.