UEFA permite, din sezonul viitor al competiţiilor europene, comercializarea alcoolului în stadion

Postat la 27 iunie 2018 57 afişări

Începând cu sezonul viitor din Champions League şi Europa League, Comitetul Executiv al UEFA va permite comercializarea de băuturi alcoolice pe stadioane, fără a impune vânzarea.

UEFA permite, din sezonul viitor al competiţiilor europene, comercializarea alcoolului în stadion

Decizia luată la sfârşitul lunii mai la Kiev spune că "organizatorul meciului poate vinde şi distribui alcool numai pe stadion sau în imediata sa vecinătate... în limitele impuse de legea naţională şi cea locală de la momentul respectiv".

Membrii FSE (Football Supporters Europe) au primit cu bucurie această schimbare, după ce s-au plâns în trecut de interdicţia comercializării alcoolului pe stadioane la meciuri organizate de UEFA. "De mult timp suporterii fotbalului s-au simţit nedreptăţiţi faţă de fanii altor sporturi, cum ar fi rugby", a declarat Ronan Evain, preşedintele FSE.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.