UDMR cere prorogarea prevederilor OUG 114 până în 2020

Postat la 25 februarie 2019 36 afişări

UDMR solicită iniţierea consultărilor cu toţi actori implicaţi în elaborarea OUG 114, efectuarea unui calcul corect al impactului financiar, şi adoptarea unei noi Ordonanţe de Urgenţă de prorogare a aplicării OUG 114 până în 2020, a declarat deputatul UDMR Benedek Zacharie.

UDMR cere prorogarea prevederilor OUG 114 până în 2020

”UDMR susţine un lucru pe care l-a afirmat de nenumărate ori, practica adoptării ordonanţelor de Urgenţă pe ultima sută de metri a unui an fiscal, cu aplicabilitate aproape imediată sau practica schimbării regulilor în timpul dezbaterii proiectului de lege privind bugetul de stat trebuie să înceteze. Ordonanţa de urgenţă numărul 114 din 2018 devenită noul lait motiv ca Ordonanţa 79 din 2017 a introdus reguli noi,interdicţii noi, derogări, prorogări şi suspendări, inclusiv de la regulile responsabilităţii fiscal bugetare. A introdus taxe noi toate Fără un calcul Clar a impactului nici asupra bugetului de stat consolidat şi nici asupra mediului de afaceri”, a declarat deputatul UDMR Benedek Zacharie.

 

El a mai spus că, în domeniul bancar, taxa pe lăcomie a creat incertitudine în privinţa modului de calcul, dar mai ales asupra costului creditării pentru consumatori, cu efecte în lanţ în întreaga economie şi că regulile de constituire şi de decizie asupra contribuţiilor datorate de angajat la pilonul 2 de Pensii a fost de asemenea bulversat.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
udmr,
oug,
prevederi,
urgenta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.