Uber se extinde în România: serviciul va fi disponibil în Cluj-Napoca de la începutul lunii august

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 26 iulie 2016 435 afişări

Uber se extinde în România: serviciul va fi disponibil în Cluj-Napoca de la începutul lunii august

Uber anunţă lansarea serviciului UberX la Cluj Napoca, în inima Transilvaniei, unul dintre cele mai dinamice şi inovatoare oraşe din Europa Centrală şi de Est. Serviciul va fi disponibil pentru clujeni şi turiştii care vizitează oraşul începând cu prima săptămână din august.

Anunţul vine cu o săptămână înainte de începutul celei de-a doua ediţii a festivalului Untold, cel mai mare eveniment din România, la care sunt aşteptaţi peste 300.000 de participanţi.

Data exactă la care serviciul va deveni operaţional va fi anunţată în curând. Până atunci, şoferii care îşi doresc să devină micro-antreprenori şi să câştige venituri suplimentare conducând propria maşină sunt invitaţi să se înregistreze şi să devină parteneri pe Uber.com.

Uber este o modalitate flexibilă de a câştiga un venit pentru mulţi şoferi parteneri din Bucureşti, care au diverse ocupaţii: 37% sunt antreprenori sau liber profesionişti, 31% au un serviciu full-time, în timp ce 22% nu au o altă sursă de venit şi conduc cu Uber în timp ce sunt în căutarea unui loc de muncă. Când au fost întrebaţi de ce conduc cu Uber, 9 din 10 au spus că apreciază flexibilitatea şi venitul în plus.

“Aplicaţia Uber a fost deja descărcată de mii de clujeni. Am primit sute de mesaje de la şoferi care îşi doresc să devină parteneri Uber. Ne bucurăm să confirmăm astăzi că vom fi în Cluj la începutul lunii august. Angajamentul nostru faţă de comunitatea locală presupune, mai mult decât o opţiune de transport sigură şi de încredere pentru utilizatori şi o oportunitate economică flexibilă pentru şoferi", a declarat Nicoleta Schroeder, Director General Uber România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.