Uber reduce tarifele. De acum va fi mai ieftin decât cu taxiul

Postat la 30 august 2016 226 afişări

Uber reduce tarifele. De acum va fi mai ieftin decât cu taxiul

Compania americană Uber, specializată în furnizarea unui serviciu de transport alternativ taxiurilor pentru utili­zatorii de smartphone-uri, reduce începând de astăzi cu 10% tariful pentru serviciul uberX la 1,3 lei/km, şi cu 30% pen­tru serviciul premium, uberSelect, la 1,65 lei/km, informează Ziarul Financiar.

Astfel, costul unei curse cu o maşină uberX va fi de 1,3 lei/km la care se adaugă 0,22 lei/minut, iar în cazul unei călătorii cu o maşină uberSelect acesta porneşte de la 1,65 lei/km şi 0,28 lei/minut. În cazul în care cererea este mare, iar numărul de şoferi disponibili nu este suficient, Uber aplică un tarif dinamic.

Reducerea tarifelor vine la scurt timp după ce piaţa locală a intrat şi start-up-ul estonian Taxify, care le pune de asemenea la dispoziţie utilizatorilor de smartphone-uri o aplicaţie mobilă prin care pot comanda un taxi sau o maşină privată. Spre deosebire de Uber, Taxify nu are o politică de tarif dinamic, costul unei curse fiind fix pe kilometru – 1,45 lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reducere,
tarife,
taxi,
ieftin,
masina,
serviciu,
tarif,
caz,
cost,
curse

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.