Uber reduce cu 50% tariful la cursele din şi către Pipera cât metroul va fi închisa

Autor: Florin Casota Postat la 13 iulie 2017 123 afişări

În perioada 15-17 iulie opţiunile de mobilitate pentru sute de mii de oameni care lucrează sau locuiesc în zona de nord a Capitalei vor fi limitate, din cauza închiderii staţiei de metrou Pipera.

Uber reduce cu 50% tariful la cursele din şi către Pipera cât metroul va fi închisa

UBER a decis să reducă la jumătate costul curselor din şi către Pipera pe perioada celor trei zile şi să încurajeze oamenii să împartă o maşină în drum spre serviciu sau spre casă.

Astfel, în zilele de 15-17 iulie, cursele care au ca destinaţie sau punct de plecare zona Pipera şi pentru care a fost utilizată opţiunea de Împărţire tarif (Split Fare), vor fi cu 50% mai ieftine.

Utilizatorii trebuie să introducă în aplicaţie codul promoţional PIPERA50 şi să călătoreasca alături de unul sau mai mulţi colegi sau cunoscuţi, folosind opţiunea de împărţire tarif din aplicaţie.

În condiţii de trafic normal, o cursă UBER de la Piaţa Unirii până la staţia de metrou Pipera costă aproximativ 20 de lei. Dacă alegi să călătoreşti cu cineva şi împărţiţi tariful cursei direct din aplicaţie, fiecare dintre pasageri va achita 11 lei. Folosind codul promoţional PIPERA50, costul cursei UBER către birou sau casă se reduce cu 50%, ceea ce înseamnă că fiecare dintre pasageri va achita 5.5 lei.

Codul promoţional trebuie introdus în aplicaţie o singură dată şi se va aplica automat la următoarele 10 curse, dacă sunt împărţite cu cineva. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.