Uber atacă şi mai puternic piaţa din România

Postat la 01 iulie 2016 286 afişări

Uber atacă şi mai puternic piaţa din România

Uber România, subsidiara locală a companiei americane care le oferă utilizatorilor de smartphone-uri un serviciu de transport alternativ celui de taxi, a încheiat un parteneriat cu firma de leasing de origine olandeză LeasePlan, astfel încât persoanele care nu au maşină pot deveni şoferi Uber prin achiziţia unui autoturism în leasing, Ziarul Financiar

„Noi credem că fiecare din şofer partener al Uber este un antreprenor, alegând să valorifice oportunitatea de a câştiga un venit în plus, cu timpul şi maşina lor. Prin parteneriatul cu LeasePlan, oferim posibilitatea şi celor care nu au maşină să devină propriul lor şef şi să beneficieze de un automobil nou pe care îl pot folosi, atât pentru Uber, cât şi pentru călătoriile cu familia sau prietenii”, a declarat Nicoleta Schroeder, directorul general al Uber România.

Persoanele care vor să devină şoferi Uber, atât pentru serviciul UberX, cât şu pentru UberSelect, au posibilitatea de a contracta un leasing operaţional la costuri cu circa 30% mai mici decât ofertele disponibile pe piaţă, potrivit reprezentanţilor locali ai Uber. Contractele de leasing se încheie direct între şofer şi compania de leasing pe o perioadă de un an, planurile tarifare propuse de LeasePlan încadrându-se între 240 şi 700 euro pe lună fără TVA, în funcţie de valoarea maşinii şi numărul de kilometri contractaţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/uber-ataca-si-mai-puternic-piata-din-romania-15514419
15514419
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.