TVR a cheltuit 200.000 euro pe deplasarea la Eurovision, din echipă făcând parte şi Doina Gradea

Postat la 15 mai 2018 165 afişări

Preşedintele Comisiei de cultură a Camerei Deputaţilor, Gigel Ştirbu, a prezentat, marţi, decontul Televiziunii Române pentru deplasarea la Eurovision, suma totală fiind de 50.000 de euro, la care se adaugă şi taxa de participare la concurs, de 150.000 de euro.

TVR a cheltuit 200.000 euro pe deplasarea la Eurovision, din echipă făcând parte şi Doina Gradea

"Astăzi am intrat în posesia decontului prezentat de către casa de producţie care s-a ocupat de deplasarea la Lisabona a întregii echipe de la TVR. Acest decont a fost prezentat ieri în Consiliul de Administraţie. Acest decont mi-a atras atenţia prin faptul că la Lisabona s-au deplasat un număr de 24 de persoane dintre care numai 6 erau membre ale formaţiei care a concurat la Eurovision, iar 18 persoane în frunte cu doamna director general au fost membri ai staff-ului – nu ştiu cum să le spun – au fost membri care s-au deplasat într-un city break prelungit. Suma totală a fost aproximativ 50 de mii de euro deplasarea plus ale 150 de mii de euro taxa de participare la Eurovision. Eu am rămas fără cuvinte", a declarat preşedintele Comisiei de cultură, Gigel Ştirbu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.