Tudor Chirilă, reacţie dură după „Marea relaxare”: „Industria de spectacole, artiştii independenţi nu există pentru acest guvern”

Postat la 16 mai 2021 130 afişări

Tudor Chirilă, reacţie dură după „Marea relaxare”: „Industria de spectacole, artiştii independenţi nu există pentru acest guvern”

Artistul Tudor Chirilă este vehement împotriva măsurilor luate de autorităţi în ceea ce priveşte organizarea spectacolelor şi a evenimentelor din aer liber, întrucât, potrivit acestuia, „au mai multe restricţii decât anul trecut”.

Autorităţăile au stabilit recent noile reguli de participare la specatcole sau evenimente organizate în aer liber, precum şi la cele organizate în interior, însă, potrivit lui Tudor Chirilă, „sectorul cultural nu există pentru acest Guvern” deoarece măsurile sunt unele mai restrictive decât înainte.

Aristul, nemulţumit de măsurile adoptate de Guvern în sectorul cultural

Tudor Chirilă a transmis pe contul său de Facebook un mesaj în care îşi arată poziţia faţă de noile norme adoptate de autorităţile române.

„Sectorul cultural, industria de spectacole, artiştii independenţi nu există pentru acest guvern. De fapt, evenimentele în aer liber au mai multe restricţii decât anul trecut ca să nu mai vorbim de faptul că se păstrează ideea la fel de absurdă că e mai sigur la interior decât la exterior. Luni pe pagină asta vom explică live de ce”, a transmis într-o postare Tudor Chirilă.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tudor chirila,
guvern

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.