Tudor Chirilă, mesaj INCENDIAR pentru PSD: „De astăzi, este oficial, suntem republica infractorilor!

Postat la 21 iunie 2018 202 afişări

Cuvinte grele adresate de Tudor Chirilă celor care conduc acum România. El susţine că România a devenit o ”republică a infractorilor” şi suntem conduşi de o mână de ”inculţi, hoţi şi incompetenţi”.

Tudor Chirilă, mesaj INCENDIAR pentru PSD: „De astăzi, este oficial, suntem republica infractorilor!

”De astăzi, este oficial, suntem republica infractorilor! De astăzi suntem la mâna unei clici care face legi doar pentru ei şi pentru a scăpa de puşcărie. De astăzi ne vom lovi de nişte legi făcute cu dedicaţie pentru o clică şi o mafie care vrea să ţină România acolo unde îi convine, adică în întuneric, şi de astăzi trebuie să ne gândim că modificările codului de procedură penală pun în lumină şi în centru infractorul. Infractorul este favorizat, să ne intre bine în cap! (…)

Suntem conduşi de o mână de inculţi şi de hoţi şi de incompetenţi”, a declarat Tudor Chirilă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.