Tudor Chirilă: „Adevăratele efecte ale legilor justiţiei. În Săptămâna Mare ei nu vor lua pauză. Se vor închina la icoane cu gândul la arginţi

Postat la 04 aprilie 2018 151 afişări

Tudor Chirilă a postat pe blogul personal adevpăratele efecte ale modificărilor la Legile Justiţiei.

Tudor Chirilă: „Adevăratele efecte ale legilor justiţiei. În Săptămâna Mare ei nu vor lua pauză. Se vor închina la icoane cu gândul la arginţi

Pe Facebook, Tudor Chirilă a scris: „Este Săptămâna Mare. Un timp pentru reculegere şi introspecţie. Îmi propusesem să nu postez. Doar că nu cred că ei se sinchisesc în vreun fel de repaosul spiritual ca să se oprească din acapararea României.

 

Mă refer la legile justiţiei care în curând vor merge la promulgare. Lumea e confuză şi nimeni nu mai înţelege ce se întâmplă. Pentru mine e limpede că singurul scop al “programului de guvernare” este măcelărirea justiţiei de o manieră care să-i pună pe ei la adăpost şi, mai ales, să le permită să continue să facă ce ştiu ei mai bine: deturnarea banilor noştri către buzunarele lor.

 

În Săptămâna Mare ei nu vor lua pauză. Se vor închina la icoane cu gândul la arginţi. Aşa că am zis să îmi fac datoria faţă de mine şi să mă documentez. Am luat legătura cu un judecător care a fost dispus să redacteze un document pe înţelesul tuturor şi care s-ar putea numi simplu: efectele devastatoare ale modificărilor legilor justiţiei.

 

O să se găsească repede unii care să spună “ce mai vrei, au fost depuse amendamente şi CCR a revnit cu sugestiile de modificare”. De acord, doar că CCR se ocupă de ceea ce este legal şi constituţional, nu de ceea ce este şi moral.

 

Vă rog să citiţi documentul de mai jos şi să daţi mai departe dacă consideraţi că este cazul. Singura noastră armă e informarea. A lor e dezinformarea. Şi ei au un arsenal. Am simţit-o pe pielea mea:)”

 

Adevăratele efecte ale legilor justiţiei

1. De ce se insista cu infiintarea unei Sectii specializate de anchetare a magistratilor?

Nu pentru a se eficientiza cercetarea penală în cauzele în care sunt aduse acuzaţii penale magistraţilor, ci pentru că se doreşte crearea unei unităţi, care ar putea fi folosită punctual împotriva unui judecător sau procuror „incomod”.

 

Să ne amintim că şi în privinţa SIPA s-a susţinut că a fost creată pentru “protecţia magistraţilor”, însă, în fapt, a fost structură de spionaj, stocând informaţii despre viaţa privată a magistraţilor, cu scopul de a fi utilizate împotriva acestora.

 

De asemenea, secţia specială ar putea prelua toate cauzele de corupţie care implica magistrati. E usor sa faci o plangere penala unui magistrat in orice dosar in care este cercetat pentru coruptie un politician si dosarul va merge la sectia speciala. Practic, DNA va fi slabit major.

 

Mai multe efecte gasiti aici, pe blogul personal al lui Tudor Chirilă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.