Trupa Guns'n'Roses va lucra la un nou album, primul în formula originală după 25 de ani

Postat la 15 aprilie 2019 64 afişări

Trupa Guns'n'Roses va începe să lucreze la un nou album în toamnă, iar acesta va fi primul material realizat în formula originală a trupei după 25 de ani, relatează contactmusic.net.

Trupa Guns'n'Roses va lucra la un nou album, primul în formula originală după 25 de ani

Anunţul a fost făcut de Slash, chitaristul celebrei formaţii americane. El a afirmat că formaţia, din care mai fac parte vocalistul Axl Rose, basistul Duff McKagan, chitaristul Richard Fortus, Dizzy Reed, la clape şi Frank Ferrer, la baterie, încă nu a intrat încă în studio, dar că a programat să lucreze la un nou material de studio în toamnă. Acesta ar fi primul album realizat în formula originală de la "The Spaghetti Incident?", lansat în 1993.

Declaraţia a fost dată într-un interviu acordat site-ului BelfastLive, în care muzicianul american a anunţat că lucrează la noi piese şi pentru celălalt proiect al său, Slash featuring Myles Kennedy and the Conspirators. "Voi termina cu The Conspirators la mijlocul lunii august, iar Guns va pleca în turneu pe la sfârşitul lunii septembrie- începutul lui octombrie, aşa că vom lucra în toamnă", a afirmat chitaristul.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
album,
toamna,
chitarist,
incepere,
material

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.