Trupa Backstreet Boys se întoarce în lumina reflectoarelor. Băieţii lucrează la un album nou

Postat la 29 iunie 2016 94 afişări

Trupa Backstreet Boys se întoarce în lumina reflectoarelor. Băieţii lucrează la un album nou

Boy band-ul care a făcut senzaţie la sfârşitul anilor '90, Backstreet Boys, se întoarce pe scena muzicală, pregătind un nou album, după ce noua lor piesă, în colaborare cu Florida Georgia Line, va fi lansată în august, potrivit time.com.

Cei cinci fantastici au avut câteva prestaţii în acest an, incluzând apariţii la show-uri televizate sau un mini-concert la concursul Miss USA 2016.

Toate astea pălesc în comparaţie cu ştirea că membrii formaţiei lucrează la un nou material. Nick Carter şi Brian Littrell au tachinat fanii cu noua lor colaborare cu duo-ul country Florida Georgia Line, postând fotografii pe reţeaua de socializare Instagram, anunţând că piesa va fi lansată spre finele lui august, pe albumul "Dig Your Roots" al trupei country.

"De asemenea, lucrăm la un nou album Backstreet Boys. Pregătiţi-vă!!!", a scris Carter pe Instagram.

Vestea unui nou material, dar şi album marca Backstreet Boys i-a bucurat nespus pe fani, care au lăsat cuvinte încurajatoare şi urări de bine în secţia de comentarii.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/trupa-backstreet-boys-se-intoarce-in-lumina-reflectoarelor-baietii-lucreaza-la-un-album-nou-15511576
15511576
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.