Trump declară că doreşte ”să acorde o şansă păcii”, înainte de a muta ambasada SUA în Ierusalim

Autor: Olimpia Nicolae, Mediafax Postat la 08 octombrie 2017 368 afişări

Donald Trump, preşedintele american, a declarat în cadrul unui interviu că înainte de a muta ambasada SUA de la Tel Aviv la Ierusalim, doreşte să acorde o şansă obţinerii păcii între Israel şi palestinieni, informează site-ul agenţiie Reuters.

În luna iunie, Trump a semnat un ordin temporar de menţinere a ambasadei SUA în Tel Aviv, în pofida faptului că în timpul campaniei acesta a promis că va muta sediul acesteia la Ierusalim.

În cadrul unui interviu preluat de fostul guvernator al statului Arkansas, Mike Huckabee, Trump transmis că Administraţia sa lucrează la un plan de pace între cele două părţi.

”Dacă putem face pace între palestieni şi Israel, cred că asta va duce în cele din urmă la pace în Orientul Mijlociu, pace care trebuie să se întâmple”, a spus acesta.

Întrebat dacă există un interval de timp pentru mutarea ambasadei, Trump a răspuns: ”Vom lua o decizie în viitorul apropiat”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
ISRAEL,
AMBASADĂ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.