LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Trump ameninţă cu retragerea SUA din acordul NAFTA după ce negocierile au eşuat

Postat la 23 august 2017 80 afişări

Donald Trump, preşedintele SUA, a avertizat că ar putea retrage SUA din cadrul acorudlui NAFTA după trei zile de negocieri la care nu s-a ajuns la niciun acord, informează Reuters.

Trump ameninţă cu retragerea SUA din acordul NAFTA după ce negocierile au eşuat

Duminică SUA, Canada şi Mexic au avut prima rundă de negocieri pentru a putea restructura acordul comercial NAFTA, după ce Trump a redeschis negocierile tratatului semnat în 1994 din cauză că interesele economice ale SUA ar avea de suferit.

”Personal, nu cred că putem ajunge la un acord. Cred că probabil vom sfârşi prin a pune capăt acordului NAFTA la un moment dat”, a afirmat Trump în cadrul unui eveniment politic în Arizona, Pheonix.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.