Trump a numit un nou director interimar al Comunităţii serviciilor de informaţii din SUA

Postat la 09 august 2019 35 afişări

Preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat joi că intenţionează să îl numească în funcţia de director interimar al Comunităţii serviciilor de informaţii americane pe Joseph Maguire, actualmente şeful Centrului naţional pentru Lupta contra terorismului, relatează postul National Public Radio (NPR).

Trump a numit un nou director interimar al Comunităţii serviciilor de informaţii din SUA

Maguire îl va înlocui pe Dan Coats, care a decis să demisioneze, aparent în urma unor divergenţe cu liderul de la Casa Albă.

"Sunt încântat să vă informez că onorabilul Joseph Maguire, actualul director al Centrului Naţional pentru Lupta contra terorismului, va fi numit director interimar pentru Informaţii Naţionale, începând cu 15 august. Amiralul Maguire are o lungă şi distinsă carieră în forţele armate, retrăgându-se din Marina SUA în 2010", a afirmat liderul de la Casa Albă într-un mesaj pe Twitter.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
director interimar,
informatii,
numire,
sua

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.