Trei hoţi mascaţi au spart sediul unei primării şi au furat un seif plin cu bani

Postat la 14 ianuarie 2019 55 afişări

Trei bărbaţi cu cagule au spart sediul Primăriei Ţibana din judeţul Iaşi şi au furat un seif plin cu bani. Prejudiciul este estimat la 160.000 de lei.

Trei hoţi mascaţi au spart sediul unei primării şi au furat un seif plin cu bani

Purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Ioana Buştiuc, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că în cadrul anchetei au fost ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere.

 

”Am fost sesizaţi de primarul comunei Ţibana că persoane necunoscute au sustras un seif din sediul Primăriei în care se aflau bani, fiind sustrasă şi o altă sumă dintr-un alt seif, prejudiciul total fiind de 160.000 de lei. S-a deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi se continuă cercetările pentru identificarea autorilor. De asemenea, au fost ridicate şi imaginile de pe camerele video de supraveghere”, a spus Buştiuc.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
seif,
bani,
furt,
sediu,
spargere,
hoti,
mascati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.