Trei femei se luptă să fie PRIMAR într-o comună din Cluj. Fostul edil a demisionat din motive medicale

Postat la 03 noiembrie 2017 124 afişări

Trei femei, membre ale PNL, PSD şi PMP, vor încerca, duminică, să adune cel mai mare număr de voturi la alegerile locale parţiale pentru funcţia de primar al comunei Călăraşi, din judeţul Cluj, după ce fostul edil liberal a demisionat în luna mai 2017 invocând motive de sănătate.

Trei femei se luptă să fie PRIMAR într-o comună din Cluj. Fostul edil a demisionat din motive medicale

Locţiitorul preşedintelui Biroului Biroului de Circusmscripţie Călăraşi, Daniel Costea – Miclea, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că la urne sunt aşteptate peste 2.000 de persoane cu drept de vot.

”În comuna Călăraşi sunt deschise trei secţii de vot pentru alegerile locale parţiale – în satele Călăraşi, Bogata şi Călăraşi – Gară, fiind aşteptaţi duminică la urne 2.048 de cetăţeni cu drept de vot. Şi-au depus candidatura pentru funcţia de primar trei femei - Mirela Vereş (PNL), Voichiţa Costişor (PSD) şi Mărioara Popescu (PMP)”, a spus Costea – Miclea.

Potrivit acestuia, candidatul PNL este de profesie învăţător, cel al PSD este economist, iar candidatul PMP este administratorul unei firme.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comuna,
femei,
primar,
cluj,
demisie,
edil,
motive,
lupta,
medici

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.