Trei afaceri pornite în urmă cu mai bine de 1.000 de ani, care încă mai funcţionează

Postat la 02 septembrie 2017 948 afişări

Un hotel din Japonia, un restaurant din Austria şi un bar din Irlanda sunt trei dintre cele mai vechi afaceri din lume, care încă mai funcţionează, având în spate o istorie de peste un mileniu, scrie Business Insider.

Trei afaceri pornite în urmă cu mai bine de 1.000 de ani, care încă mai funcţionează

Longevitatea acestor afaceri este cu atât mai surprinzătoare cu cât rata medie de viaţă a unei companii este de 40-50 de ani, subliniază bloggerii americani.

 

Cele mai vechi afaceri din lume

 

1. Hotelul Nisiyama Onsen Keiunkan din Yamanashi, Japonia a fost înfiinţat în anul 705

 

Hotelul Nisiyama Onsen Keiunkan a fost dat în funcţiune în anul 705 şi deţine recordul Guinness pentru cea mai veche unitate de cazare din lume.

După 52 de generaţii, conform cu datele de pe site-ul Japonia Page. Secretul succesului său este un sentiment de mândrie inter-generaţii, spun angajaţii.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.