Transportatorii blochează din nou Bucureştiul: Peste 5.000 de maşini, aduse în faţa Guvernului/ HARTA cu restricţii şi rute ocolitoare

Postat la 17 aprilie 2019 33 afişări

Confederaţia Operatorilor şi Transportorilor Autorizaţi din România (COTAR) va protesta, miercuri, în Piaţa Victoriei, împotriva aprobării proiectului de lege privind activităţile de transport alternativ cu un vehicul cu şofer „VTS”, a declarat MEDIAFAX Eugen Costan, secretarul general al COTAR.

Transportatorii blochează din nou Bucureştiul: Peste 5.000 de maşini, aduse în faţa Guvernului/ HARTA cu restricţii şi rute ocolitoare

Membrii COTAR îşi continuă protestul început din martie şi cer Guvernului să ia măsuri pentru interzicerea pirateriei şi să excludă falşii transporturi de pe drumurile din România.

Maşinile vor începe să vină la 6:30 iar piaţa va fi eliberată la ora 18:00, a precizat seretarul general al confederaţiei transportatorilor.

 

Brigada Rutieră a Capitalei va dispune restricţii temporare de circulaţie, miercuri, în timpul mitingului transportatorilor din Piaţa Victoriei. Sunt vizate trei artere importante care duc în Piaţa Victoriei iar circulaţia va fi deviată pe bulevardele Aviatorilor şi Mihalache.

 

La manifestaţia orgnizată miercuri, în Piaţa Victoriei, în intervalul orar 06.00-18.00, traficul rutier va fi restricţionat temporar sau atunci când situaţia va impune, transmite Brigada Rutieră, într-un comunicat remis MEDIAFAX, cu privire la măsurile pe care le va lua în timpul mitingului Confederaţiei şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR), care va avea loc pe 17 aprilie în faţa guvernului.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
transportatori,
masini,
restrictii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.