Transparenţa pe roţi

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 04 iulie 2018 53 afişări

Dacă nu ai nimic de ascuns, poţi dovedi acest lucru şi prin articolele de voiaj pe care le foloseşti, cum ar fi recent lansata colecţie-capsulă creată de designerul ghanezo-american Virgil Abloh şi producătorul german Rimowa, care propune trolere de cabină transparente.

Transparenţa pe roţi

Abloh, devenit anul acesta director artistic pentru colecţiile de modă masculină ale casei Louis Vuitton, afirmă că a luat decizia de a face trolerele transparente deoarece publicul ţintă pentru acestea este format din cei care pun mare preţ pe identitatea distinctă şi personalizarea produselor lor. Trolerele transparente vor costa circa 1.000 de dolari bucata şi vor fi disponibile în magazinele Rimowa de la finalul acestei luni.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.