Trandafirii roşii, florile preferate ale românilor, generează peste 40% din vânzările florăriilor

Postat la 23 iulie 2014 36 afişări

Trandafirii roşii conduc în preferinţele florale ale românilor, cu o pondere de peste 40% în vânzările florăriilor, a anunţat miercuri într-un comunicat FlorideLux, unul dintre principalii comercianţi de flori de pe piaţa locală.

Trandafirii roşii, florile preferate ale românilor, generează peste 40% din vânzările florăriilor

 Peste 40% din vânzările florăriilor FlorideLux sunt generate de trandafiri, atât de către cei din soiul Ecuador, oferiţi cu precădere de îndrăgostiţii care vor să-şi surprindă iubitele, cât şi de cei din soiuri delicate precum Red Naomi, Passion, Avalanche sau Aqua.

"Având în vedere că trandafirii sunt cei mai buni mesageri ai iubirii, ei sunt oferiţi în special de către bărbaţi, fie pentru a cuceri sau pentru a-şi surprinde iubitele şi soţiile, pentru a le cere iertare sau pentru a le cere în căsătorie", potrivit FlorideLux, grup care operează magazinele online www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, www.cosuridelux.ro, dar şi florăriile offline FlorideLux.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/trandafirii-rosii-florile-preferate-ale-romanilor-genereaza-peste-40-din-vanzarile-florariilor-12961279
12961279
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.