Traian Băsescu, atac la adresa lui Mirel Palada şi avertisment pentru televiziuni: Un individ cu comportament de derbedeu ordinar/ Mihai Goţiu va face plângere penală

Postat la 14 septembrie 2017 361 afişări

Fostul preşedinte Traian Băsescu l-a catalogat, miercuri seara, pe socialogul Mirel Palada, drept „un individ cu comportament de derbedeu ordinar”, după ce acesta l-a agresat fizic pe senatorul USR Mihai Goţiu, în pauza de publicitate a unei emisiuni difuzate de postul B1Tv.

Traian Băsescu, atac la adresa lui Mirel Palada şi avertisment pentru televiziuni: Un individ cu comportament de derbedeu ordinar/ Mihai Goţiu va face plângere penală

„Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a găsit de cuviinţă să-şi acopere handicapul intelectual în dezbaterea cu senatorul Mihai Goţiu, lovindu-l cu pumnii şi picioarele în pauza emisiunii Nadiei Ciurlin, moderatoare la B1 Tv. Nu voi mai participa la nicio emisiune a vreunei televiziuni care, din acest moment, îl va mai invita pe Mirel Palada în platourile sale”, a scris Băsescu pe contul său de Facebook.

„Băgaţi mare Gâdea, Badea, Zamfir şi restul clicii de la Antena 3. Şi luaţi-l cu voi şi pe Codrin Ştefănescu să vă mângâie intelectul alături de Palada, că sunteţi toţi de aceeaşi teapă şi nivel de inteligenţă”, a adăugat Băsescu.

Deputatul USR Nicuşor Dan a anunţat, joi, că senatorul Mihai Goţiu va face plângere penală după ce a fost agresat fizic de Mirel Palada în studioul B1Tv, el apreciind că este nevoie de presiune publică pentru ca agresorul să plătească.

„Mihai Goţiu a fost agresat fizic de Mirel Palada în studioul B1Tv. Era de aşteptat că scăderea continuă a dialogului democratic (va amintiţi de "ciocu' mic; acum suntem noi la putere"?) să ducă aici. Mihai Goţiu va face plângere penală şi este nevoie de presiune publică pentru ca agresorul să plătească”, a scris Nicuşor Dan.

„Mihai Goţiu este un luptător. A fost ani de zile unul dintre principalii opozanţi ai proiectului minier de la Roşia Montană. Alături de Mihai Goţiu”, a adăugat el.

Moderatoarea emisiunii Talk B1, Nadia Ciurlin, a anunţat miercuri seara că sociologul Mirel Palada l-a agresat fizic pe senatorul Mihai Goţiu (USR), în timpul unei pauze publicitare. Ulterior, Mihai Goţiu a precizat că a fost lovit de către Palada cu pumnul în gură.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.