Tragedie la Spitalul de Psihiatrie Săpoca: Un bolnav a ucis patru pacienţi cu un stativ de perfuzii. Alţi 9 oameni sunt în stare gravă

Autor: Andra Stroe Postat la 18 august 2019 50 afişări

Un bolnav internat la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din judeţul Buzău a omorât în noaptea de sâmbătă spre duminică alţi patru pacienţi şi a rănit alţi nouă.

Tragedie la Spitalul de Psihiatrie Săpoca: Un bolnav a ucis patru pacienţi cu un stativ de perfuzii. Alţi 9 oameni sunt în stare gravă

Acesta a devenit violent şi a lovit cu un obiect metalic luat din spital. Bărbatul de 38 de ani a fost internat cu sevraj etilic, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei. Atacatorul a fost prins de poliţişti la poartă, cu stativul de perfuzii în mână, şi a existat o luptă cu forţele de ordine până când a fost imobilizat. Acum, agresorul este în custodia Poliţiei. Ministerul Sănătăţii a anunţat că 9 pacienţi răniţi vor fi preluaţi şi transportaţi la spitale din Bucureşti: 2 - la Spitalul de Urgenţă Floreasca, 2 - la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti , 2 - la Spitalul Clinic de Urgenţă Sfântul Pantelimon şi 3 - la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni.

Noi detalii din timpul atacului din noaptea de sâmbătă spre duminică de la Spitalul de Psihiatrie din Buzău, în urma căruia 4 persoane au murit şi 9 au fost rănite, sunt dezvăluite de directorul unităţii medicale. Potrivit acestuia, agresorul ar fi fugit pe geam.

 

Directorul Spitalului de Psihiatrie Săpoca din Buzău, Viorica Mihalaşcu, a declarat că după atacul comis în noaptea de sâmbătă spre duminică agresorul ar fi ieşit pe geam în curtea spitalului.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bolnav,
pacienti,
psihiatrie,
spital

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.