Traficul aerian, perturbat în Franţa de greva controlorilor de zbor

Autor: Mihai Draghici Postat la 08 aprilie 2015 321 afişări

Traficul aerian este puternic perturbat, miercuri, în Franţa, de greva controlorilor de zbor, care s-ar putea prelungi şi joi.

În aeroporturile parisiene, perturbările erau conforme cu programul redus semnalat de Direcţia generală pentru aviaţie civilă (DGAC), care avertizase de marţi că 40 la sută dintre zborurile programate miercuri vor fi anulate, informează site-ul ziarului Le Monde.

"Există şi unele întârzieri uşoare pe aeroporturile Orly şi Roissy, cu riscul de a se cumula şi a deveni mai mari", precizează o sursă aeroportuară.

Pe Aeroportul Saint-Exupéry din Lyon, 32 la sută dintre cursele aeriene au fost anulate şi există întârzieri de până la o oră şi jumătate.

La Nisa şi Marsilia, peste 30 la sută din zboruri au fost anulate, la Toulouse 53 la sută şi la Montpellier 78 la sută.

Pe Insula Corsica au fost anulate 25 la sută din zboruri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FRANŢA,
AERIAN,
GREVĂ
/actualitate/traficul-aerian-perturbat-in-franta-de-greva-controlorilor-de-zbor-14113204
14113204
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.