Trafic deviat pe autostradă, de la Nădlac spre Arad, din cauza aglomeraţiei de camioane de la vamă

Autor: Adina Oşan, Marian Buga Postat la 07 aprilie 2015 79 afişări

Circulaţia rutieră a fost deviată, marţi, de la Nădlac spre Arad, de pe DN 7 pe autostrada A1, din cauza unei coloane de camioane care se întinde pe o distanţă de 11 kilometri la ieşirea din ţară, automarfarele staţionând pe şosea pentru controlul de la graniţă.

Potrivit Poliţiei de Frontieră Arad, coloana de automarfare s-a format încă de luni, pentru că în Ungaria a fost a doua zi de Paşte şi nu a fost permisă circulaţia vehiculelor cu o capacitate de peste 7,5 tone, măsură care este valabilă în weekend şi de sărbătorile legale.

Marţi, coloana de camioane de marfă a ajuns la 11 kilometri în România, înainte de Vama Nădlac, iar Poliţia Rutieră a luat măsuri pentru a evita blocarea circulaţiei pe DN 7, înainte de oraşul Nădlac. În acel loc, sute de camioane aşteaptă pe o bandă a şoselei pentru controlul de frontieră la intrarea în Ungaria. Astfel, traficul în ambele sensuri ar trebui să se desfăşoare pe singura bandă rămasă liberă.

"Pentru a se evita blocajele pe DN 7, circulaţia dinspre Nădlac spre Arad a fost deviată pe autostrada A1", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene, Ovidiu Liber.

Poliţia de frontieră a suplimentat personalul de control şi se estimează că în cursul serii situaţia se va normaliza.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TRAFIC,
NĂDLAC,
CAMIOANE
/actualitate/trafic-deviat-pe-autostrada-de-la-nadlac-spre-arad-din-cauza-aglomeratiei-de-camioane-de-la-vama-14111379
14111379
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.