Tot ce trebuie să ştii despre Black Friday 2017. Lista cu participanţi şi ce discounturi oferă

Postat la 13 noiembrie 2017 140 afişări

Black Friday aduce reduceri la cărţi, haine, jucării, electronice şi electrocasnice, dar şi la pachete stomatologice, companiile şi magazile online începând campania chiar şi de pe 10 noiembrie, înainte de data oficială de 24 noiembrie, potrivit comunicatelor emise de ofertanţi.

Tot ce trebuie să ştii despre Black Friday 2017. Lista cu participanţi şi ce discounturi oferă

Black Friday începe la Fashion Days în seara de 16 noiembrie şi va continua pe durata întregii zile de 17 noiembrie, în aplicaţia de mobil şi pe website. Anul acesta, compania a pregătit un milion de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, cosmetice şi home & deco, cu discounturi care vor ajunge până la 90%.

 

Implanturi dentare, coroane metalo-ceramice şi din zirconiu, aparate ortodontice, plombe şi consultaţii, toate cu reduceri de până la 90%, reprezintă propunerea de Black Friday a clinicilor de stomatologie ABC Eurodent. Discounturile sunt valabile începând de vineri, 17 noiembrie, până duminică, 19 noiembrie, în magazinul online al clinicii. Odată selectat şi achiziţionat, serviciul poate fi programat la o dată ulterioară, în oricare dintre cele patru clinici ABC Eurodent din Capitală.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.