Topul celor mai mari salarii din ministerele din România. Cel mai mare salariu: 14.600 de lei net/lună

Postat la 30 iulie 2015 313 afişări

Topul celor mai mari salarii din ministerele din România. Cel mai mare salariu: 14.600 de lei net/lună

Cel mai mare salariu din ministere, de peste 14.600 de lei net/lună, a fost obţinut de un angajat cu funcţia de procuror sau judecător. Din august demnitarii şi-au aprobat salarii mai mari.     
 

Ministerul Justiţiei, Mi­nisterul Afacerilor Ex­terne, Ministerul Afa­ce­rilor Interne şi Ministerul Finanţelor Publice sunt instituţiile în care cel mai bine plătiţi salariaţi au salarii de peste 10.000 de lei net pe lună, potrivit datelor centralizate de ZF pe baza informaţiilor disponibile pe site-urile ministerelor.

Citiţi mai mult aici.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ministere,
salarii
/actualitate/topul-celor-mai-mari-salarii-din-ministerele-din-romania-cel-mai-mare-salariu-14-600-de-lei-net-luna-14655727
14655727
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.