Top trei subiecte în The Wall Street Journal de astăzi

Autor: Octavian Calei Postat la 09 octombrie 2013 49 afişări

Cele mai importante subiecte din Wall Street Journal, ediţia de miercuri, 9 octombrie 2013

Top trei subiecte în The Wall Street Journal de astăzi

Disputele guvernanţilor americani legate de buget ar putea scoate în evidenţă nominalizarea lui Janet Yellen în funcţia de preşedinte al Rezervei Federale (Fed), oferind o nouă ocazie de dezbatere asupra eficienţei şi duratei programului băncii centrale de cumpărare de obligaţiuni.

Preşedintele Obama a avertizat asupra unui „haos economic” dacă un blocaj politic ar aduce SUA în situaţia de a nu-şi mai putea plăti datoriile şi a spus că ar accepta chiar o creştere pe termen scurt a plafonului de îndatorare pentru a le da răgaz guvernanţilor să negocieze.

Rafinăriile din SUA exportă mai mult combustibil ca niciodată, reuşind efectiv să exporte boom-ul energetic american în toată lumea.

www.wsj.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
subiecte,
wsj
/actualitate/top-trei-subiecte-in-the-wall-street-journal-de-astazi-11485127
11485127
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.