Top 3 subiecte în Wall Street Journal de astăzi

Autor: Radu Racu Postat la 03 aprilie 2013 24 afişări

Top 3 subiecte în Wall Street Journal de astăzi

Rio Tinto caută cumpărători

Grupul Rio Tinto caută cumpărători pentru două mine de cărbune din Australia, o tranzacţie estimată la peste 1 miliard de dolari, menită să reducă cheltuielile companiei şi să majoreze dividendele acordate acţionarilor, conform unor surse apropiate negocierilor.

 

SEC susţine Facebook

 

Autoritatea bursieră din SUA (SEC) a acceptat politica unor companii listate de a publica anumite informaţii pe reţele sociale ca Facebook şi Twitter, atâta timp câ investitorii ştiu despre aceste canale de difuzare.

 

Subvenţii de stat în SUA

 

Consiliul legislativ al statului american Arkansas analizează posibilitatea unei finanţări publice de 125 de milioane de dolari pentru un combinat siderurgic evaluat la 1,1 miliarde de dolari, un test pentru apetitul politic al subvenţiilor de stat pentru companii private, într-o perioadă de declin economic.

 

Toate stirile sunt pe zf.ro

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facebook,
australia,
carbune
/actualitate/top-3-subiecte-in-wall-street-journal-de-astazi-10709388
10709388
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.