Top 3 subiecte în Financial Times de astăzi

Autor: Mădălina M. Postat la 04 noiembrie 2013 47 afişări

Top 3 subiecte în Financial Times de astăzi

Twitter pregăteşte o achiziţie majoră

Reţeaua de socializareTwitter, care urmează să vină săptămâna aceasta la bursă, cu o valoare de piaţă de  13,9 miliarde de dolari, pregăteşte o investiţie substanţială după oferta publică iniţială, pentru extinderea cercetării şI dezvoltării, inclusive pentru cumpărarea altor companii.

Mai puţini bancheri la Londra

Numărul locurilor de muncă noi în districtul financiar din Londra a scăzut uşor în Octombrie în ciuda optimismului privind sectorul serviciilor financiare, potrivit firmei de recrutare Astbury Marsden.

Băncile mari cumpără bonduri de stat

Cele mai mari bănci din Europa şi-au majorat expunerea pe datoriile guvernamentale cu mai mult de un sfert în 2011 şi 2012, în timp ce au redus creditarea companiilor, în cadrul procesului de pregătire pentru regulile mult mai stricte de capital la nivel global, potrivit datelor agenţiei Fitch Ratings. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
twitter,
companii
/actualitate/top-3-subiecte-in-financial-times-de-astazi-11617502
11617502
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.