Top 3 alimente falsificate pe care le mănânci zilnic

Postat la 28 august 2017 1709 afişări

Foarte multe alimente pe care le consumăm frecvent nu sunt 100% naturale. Iată cum să-ţi dai seama.

Top 3 alimente falsificate pe care le mănânci zilnic

Mierea

Mierea este unul dintre cele mai des falsificate alimente, adăugându-i-se sirop de zahăr sau fructoză. Ca să-ţi dai seama dacă mierea pe care ai cumpărat-o este nediluată toarnă o cantitate mică pe un şerveţel. Dacă aceasta este absorbită sau dacă lasă urme umede, înseamnă că are adaos de apă.

Orezul

Orezului ”falsificat” i se adaugă diverse chimicale pentru a semăna cu cel nemodificat. Orezul astfel falsificat nu se va scufunda în apă şi arde cu uşurinţă dacă îl pui lângă o flacără.

Uleiul de măsline

Acesta poate fi amestecat cu ulei de soia, de porumb saude  palmier. Un ulei de măsline bun trebuie să formeze sedimente atunci când îl laşi puţin la frigider şi se va solidifica.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alimente,
falsificare,
top,
miere,
refuz,
ulei,
apa,
cumparare,
zahar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.