Tom Hardy va juca rolul lui Al Capone în filmul "Fonzo"

Postat la 09 martie 2018 148 afişări

Actorul britanic Tom Hardy a confirmat că va juca rolul lui Al Capone, unul dintre cei mai celebri gangsteri americani din perioada Prohibiţiei, în filmul "Fonzo", care va fi scris şi regizat de cineastul Josh Trank, potrivit contactmusic.com.

Tom Hardy va juca rolul lui Al Capone în filmul "Fonzo"

Actorul în vârstă de 40 de ani a confirmat informaţia printr-un mesaj pe platforma online Instagram: "Time for Al Cap (Este timpul pentru Al Cap, n.r.)".

Al Capone, supranumit "Scarface", a dominat lumea interlopă din Chicago în perioada prohibiţiei. Arestat în 1931 pentru evaziune fiscală şi eliberat în 1939, celebrul mafiot a murit în 1947 din cauza neurosifilisului, o boală care, în ultima perioadă a vieţii, i-a afectat serios capacităţile mintale.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.