Toate victimele atacului din nordul Londrei aparţin comunităţii musulmane

Postat la 19 iunie 2017 112 afişări

Autorităţile britanice tratează drept un atac terorist incidentul în care o autoutilitară a intrat în pietonii care se aflau în apropierea unei moschei din nordul Londrei, iar toate victimele aparţin comunităţii musulmane, a anunţat luni Poliţia Metropolitană prin intermediul site-ului oficial.

Toate victimele atacului din nordul Londrei aparţin comunităţii musulmane

"Din păcate, londonezii s-au trezit cu vestea unui alt incident îngrozitor, care a lăsat un număr de oameni grav răniţi. Atacul s-a desfăşura în timp ce un bărbat primea primul ajutor la faţa locului, acesta murind ulterior. Orice legătură între moartea sa şi atac este anchetată în prezent. Este prea devreme pentru a afirma că moartea bărbatului a fost un rezultat al atacului. Indiferent de motivaţie, incidentul este tratat ca un atac terorist", a declarat comisarul adjunct Neil Basu, care este şi coordonatorul unităţii pentru combaterea terorismului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.