LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Toamna debutează cu temperaturi caniculare. 36 de grade în Sud

Autor: Nicolae Oprea Postat la 01 septembrie 2018 61 afişări

Toamna a venit doar din punct de vedere calendaristic. În realitate, temperaturile vor indica zilele acestea o vară veritabilă, chiar caniculară în sudul României, unde se vor înregistra, sâmbătă şi duminică, 35 – 36 de grade Celsius.

„Toamna începe cu o vreme deosebit de caldă, chiar caniculară în partea de sud a ţării, unde sâmbătă şi duminică aşteptăm 35 – 36 de grade Celsius. De luni, însă, aşteptăm ca temperaturile să scadă uşor, în primă fază în partea de vest a ţării, unde instabilitatea atmosferică va fi mai accentuată şi se aşteaptă intensificări ale vântului, descărcări electrice şi averse”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Mihai Huştiu, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VREMEA,
METEO,
TOAMNĂ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.